Yönettiği Yüksek Lisans Tezleri :
  1. GÜZELGÖK, R. “Model Bir Jet Motorunun Yapımı ve Test Edilmesi” Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Haziran 2008.
  2. KARATAŞ, O. “Küçük Bir Stirling Motoru için Bir Rhombic Döndürme Mekanizmasının Tasarım ve İmali ” Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Eylül 2002.
  3. OKUR, M. “İki Zamanlı ve İki Silindirli Bir Model Uçak Motorunun Tasarımı ve İmali ” Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Ocak, 2001.
  4. KÖMÜRCÜ, A. “İki Zamanlı Bir Model Deniz Taşıt Motorunun Tasarım ve İmali ” Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Ocak, 1999.
  5. KESKİN, A. “Benzinli Bir Motorun Doğal Gazlıya Dönüştürülmesinin Performans ve Emisyonlara Etkisi “, Y. Lisans Tezi, D.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Kütahya, 1997.
  6. ÜLKER, M. “Güç Aktarma Organlarının Bilgisayar Yardımıyla Eğitimi ve Sonuçlarının Test Edilmesi “, Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Ocak, 1997.
  7. BAYBÖRÜ, H. Y. “Taşıt Davranışının Pasif Kontrolü ve Kamber Açısının Taşıt Kararlılığına Etkisinin Deneysel Olarak Araştırılması“, Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Eylül 1996.
  8. ÖZGÖREN, Y. Ö. “Dizel Motorlarında Ekzoz Gazlarının Filtrasyon İmkanlarının Araştırılması “, Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, 1994.
  9. ÇELİK, M. B., “Metanol – Benzin Karışımlarının Motor Performansına ve Ekzoz Emisyonlarına Etkisi “, Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, 1994.
  10. ÜSTÜN, S., “Altı Silindirli Benzinli Bir Motorun Rölantide Üç Silindirli Çalıştırılmasının Yakıt Ekonomisi ve Emisyonlar Bakımından İncelenmesi “, Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, 1994.
  11. ALTIN, R., “Diesel Motorlarında Yakıt Olarak Doğal Gazın Kullanılması Üzerine Bir Araştırma “, Y. Lisans Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, 1991.

Yönettiği Doktora Tezleri :

  1. BUÇAK, M. “Okul Servis Araçları Taşımacılığı ile Trafik İlişkisinin Çok Yönlü Klinik Analizi ve Çözüm Modeli (Ankara Şehir İçi Örneği)” G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Eylül 2008.
  2. OKUR, M. “Dört Zamanlı ve Tek Silindirli Buji ile Ateşlemeli Bir Motorun Tasarımı ve İmali” G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Ocak 2007.
  3. ÖZGÖREN, Y. Ö., ““Stirling Motorlar?nda Isı Kayıplarının Azaltılması İçin Termal Bariyer Kullanımı“, Doktora Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Eylül 2004.
  4. ÜSTÜN, S., “Çift Yerdeğiştirme Pistonlu V Tipi Küçük Güçlü Bir Stirling Motorunun Tasarım ve İmali“, Doktora Tezi, G.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Ankara, Nisan, 2000.

Verdiği Dersler

 
  1. Tasarı Geometri
  2. Teknik Resim
  3. Perspektif
  4. İçten Yanmalı Motorlar
  5. Sıkıştırma ile Ateşlemeli Motorlar
  6. Otomotiv Laboratuarı
  7. Gaz Türbinleri
  8. Taşıt Mekaniği
  9. Bilgisayar Destekli Çizim ve Tasarım I
  10. Bilgisayar Destekli Çizim ve Tasarım II
  11. Motor ve Taşıt Tasarımı
  12. Motor Bakım ve Ayarları
  13. Termodinamik
  14. Mesleki Yabancı Dil
  15. Güç Aktarma Organları
  16. Bilgisayar Destekli Otomotiv Tasarımı
  17. Otomotiv Mühendisliği
  18. Motor Dinamiği
  19. Yakıtlar ve Yanma
  20. Bilgisayar Destekli Motor Konstrüksiyonu
  21. Taşıt Performansı
  22. İleri Sürüş Teknikleri
  23. Malzeme Bilgisi
Lisans
Lisans (*)
Lisans
Lisans
Lisans
Lisans
Lisans
Lisans
Lisans
Lisans
Lisans
Lisans
Lisans (**)
Lisans
Lisans
Lisans
Lisans (***)
Lisans, Y. Lisans
Lisans, Y. Lisans
Y. Lisans
Y. Lisans
Y. Lisans
Lisans (***)

(*) Bu dersi, O.D.T.Ü. Petrol Mühendisliği ve A.Ü. Fen Fakültesi Fizik Mühendisliği, Çankaya Üniversitesi Makine Mühendisliği, Başkent Üniversitesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde de okutmuştur.
(**) Bu dersi, Kara Harp Okulu ve Erciyes Üni. Yozgat Makine Mühendisliği Bölümünde de okutmuştur.
(***) Bu dersi, Başkent Üniversitesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde okutmuştur.